Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

FOTÓK: \"Megkoronáztuk\" a sárkányt

Szerző: Vörös István, – 2011-06-10 10:10:32

Szokás mondani, hogy minden kezdet nehéz... na, pontosan így éreztük magunkat tegnap délután a Vajas csatornán, amikor az I. Kalocsai Sárkányhajó Kupán a "Média" fantázianevet viselő sárkány gyomrából próbáltunk lapátolni. De ha már közhelyeknél tartunk, az eredményünk kapcsán diplomatikusan csak annyit mondanánk: nem a győzelem...



Első körben a kalocsai önkormányzat válogatott csapatával küzdöttek a "Média" hajó evezői, melyben a Korona FM 100 (alias Lukács Kata, Mike Szilvia, Gábor János, Kapitány Richárd és Vörös István) mellett a Kalocsai Néplap, a Kalocsai Hírlap / KaloHírek, illetve a Kalocsa TV stábtagjai is lelkesen lapátoltak. Mondhatnánk, hogy "befeküdtünk" az önkormányzatnak, de sajnos nem mi hagytuk őket győzni, hanem valóban ők voltak a jobbak - ezúton is nagy gratula nekik!



Bár "beleadtunk 110 százalékot" :) ....



... az önkormányzat maga mögé utasította a médiát...





... a Hotel csapata ellen viszont sikerült egy kicsit szépítenünk a buktán :)

A második fordulóra, amikor a Wellness Hotel Kalocsa csapatával kellett megvívnunk, sikerült egy kicsit szépítenünk, ezt a menetet ugyanis szépen lezúztuk... azonban a döntő... fogalmazzunk úgy, hogy nem okozott túl nagy fejfájást a "médiásoknak".



De nem is ez a lényeg! Ahogy a kis élménybeszámoló indul: a részvétel, ami igazán számított, és reméljük, hogy sikerül hagyományt teremteni a rendkívül jó hangulatú, és a borongós idő ellenére is szép számú nézelődő kíséretében zajlott Sárkányhajó Kupából!

Az eredményekről rövidesen többet hallhatnak helyi sportműsorunkban, vagy "helyi sport" rovatunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó