Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

LORD: beköszöntek Kalocsára a rocklegendák

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-03-25 11:41:28

Egy ágyban Nagy Feróval - ITT a sokat látott menedzser!

Nagyszabású önálló koncertekkel avatja fel Kalocsa az idei évre teljesen felújított szabadtéri színpadot, az Érsekkertben. Először a P.Mobilról, majd nemrég a Lordról derült ki, hogy jönnek a városba. Utóbbi csapat sokat látott menedzsere ma eljött a stúdióba is...

hirdetés

hirdetés

Horváth István korábban a Beatrice, majd az elmúlt bő másfél évtizedben a Lord rocklegendáinak karrierjét tartotta mederben. A KORONAcaféban felidézte milyen egy ágyban ébredni Nagy Feróval, és mekkora élmény évi többszáz koncerten látni az egyre fiatalodó közönséget. Örök és halhatatlan? Ez a zene biztosan, nem ok nélkül éri meg jövőre a 45. születésnapját a Lord.

A rock ma is nagy kihívás, de a menedzser azért rengeteg tehtséges csapatot lát a magyar könnyűzenében; igaz viszont, hogy egy igazán karakteres figura sincs köztük. Persze nem bántásból: tudja, hogy hatalmas munka van a most feltörekvő zenészek mögött, de az igazán őrült frontemberek hiányában nem érzi úgy, hogy bármelyikük is létezni fog évtizedek múlva. Nem úgy a Lordhoz hasonló korú és minőségű zenekarok, akik közül a Karthagoban is billentyűző zenészvirtuózt, Gidófalvy Attilát emelte ki példaként. Na, ilyen figurák kellenek!

Elképesztő színfalak mögé nézés - hallgassa csak:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó