Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Lomtalanítás Kalocsán: düh, keserűség, "kidobott milliók"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-04-29 10:13:18

Keserűség és düh jellemezte a Kalocsai Parkgondozó Kft. vezetőjének nyilatkozatát, amikor felkerestük, hogy értékelje az elmúlt hetekben zajlott tavaszi lomtalanítást.

Megtagadott elszállítások tömkelege - pontos utcanévvel, házszámmal

Loibl László a KORONAfm100-nak adott interjújában, amelyet a jövő heti Turmix magazinban mutatunk be teljes hosszában, szomorú adatok halmazáról számolt be. Mint kiderült, ismét sok millió forintos plusz terhet rónak majd a hanyag lakók a városra, hiszen a visszamaradt szemetet a saját szakállunkra kell elszállíttatni. Külön szomorú, hogy a városlakók többsége szabályosan járt el, ezt a mínuszt a kalocsaiak kisebbsége termelte ki – nyilatkozta a cégvezető.

Ez maradt a lomtalanítás után Kalocsán...

Kalocsán már évek óta komoly milliókba kerül, hogy a lakosság által a szemétszállítási díjban fizetett lomtalanítást követően egy „utólomtalanítást” tartson a város. Loibl László, a Parkgondozó Kft. vezetője hangsúlyozta, hogy a többség dicséretesen, az előzetes tájékoztatókban foglaltaknak megfelelően járt el. Akikről ez nem mondható el, az sem kizárt, hogy büntetés elé néznek – vetette fel a cégvezető.

... meg például ez is!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó