Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Lipcsei-interjú és fradi-győzelem a Fantasztikus Nyárban!

Szerző: Gábor János, – 2013-08-05 15:56:50

Az elmúlt pénteken benevezett hallgatók igazi lazítással búcsúztatták a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár harmadik játékhetét, és ma megkezdődött az utolsó is. De mielőtt nagyon előre szaladnánk, legyen szó a sokak által várt, Bátya és környéke válogatott - Ferencvárosi Sasok mérkőzésről, amelyet a hétvégi, V. Bátyai Fokhagymafesztivál nyitónapjára hoztak össze a focirajongó szervezők.

Az összecsapáson a régió focistái, illetve a fradi nagy öregjei csaptak össze a pályán: a zöldek között pályára lépett Détári Lajos, Mátyus János, Lipcsei Péter is. Utóbbi legendát persze a meccs után gyorsan asztalhoz is ültettük egy nagy csevejre (az interjút, ígérjük, hamarosan éterbe engedjük):


Az összes fotót ITT találod!

A velünk "nyaratlanul" nem maradt hallgatók egyöntetű megelégedésére, ha nem is parázs, de szórakoztató focit láttunk, megfejelve a jubiláló bátyai rendezvény egyedi hangulatával. Ma sem lesz hiány sajátos miliőben: a Reggeli Gyors során nevezett tizenötök a külföldiek ezreit hozzánk csábító, nagyon magyar pusztaprogram egyedi látványával gazdagodnak. A Kalocsa Korona Tours jóvoltából Bakodpusztán időzünk! Indulás rövidesen, fényképes és hangos beszámoló holnap. Addig is füleld le alább, hogy milyen jól érezték magukat a múlt pénteki szurkolók!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó