Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Lipcsei csípte a Bátya és Környéke Válogatottat

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-08-05 15:15:44

Pénteken gálamérkőzést játszott a Bátya és környéke válogatott és Ferencvárosi Sasok.


( Még több kép ITT)

A foci-fieszta igazi sztárparádé volt, és a tribünről sem hiányoztak a zöld fehér fradi szurkolók, aki majd’ az első perctől az utolsóig kedvenc csapatuk nevét skandálták.
Az első 30 perces etapban Lipcsei Péter szerezte meg a vendégek az első gólját, majd Ebedli Zoltán is a hazaiak hálójába talált. Erre bátyai válasz is érkezett, Király Róbert szépített 1:2-re az első félidőben.



A meccs második részében Bátyai részről Matos Zsolt és Veitei Kornél is helyi foci történelmet írt, hisz gólt lőttek a Fradinak, de a Sasok sem maradtak le, Szenes Sándor, Lipcsi Péter és Sultz Levente is betalált a hálóba. Így a végeredmény Bátya és környéke válogatott – Ferencvárosi Sasok 4:5.



A bátyai Nagy Balázs számára örök emlék lett a tegnapi mérkőzés, hisz a Fradinál lesérült Détári Lajos, mezét átadva hívta őt át a zöldekhez, így Balázs az utolsó félidőben Ferencvárosi színekben játszhatott.

A teljes keret:
Ferencvárosi Sasok:
1. Imre Róbert, 13. Dejan  Milovanovics, 6. Lipcsei Péter, 4. Ebedli Zoltán, 10. Détári Lajos, 15. Deszatnik Péter, 14. Horváth Károly, 11. Bücs Zsolt, 2. Kiss Zoltán, 12. Szenes Sándor, 7. Sultz Levente, 3. Mátyus János

Bátya és Környéke Válogatott:
14. Jelencsik Csaba, 5. Tóth Róbert, 16.Miskolczi Róbert, 12. Vén Csaba, 11. Király Róbert, 7. Evanics Zoltán, 6. Matos Zsolt, 2. Harangozó Ferenc, 4. Nagy Balázs, 9. Deák Gábor, 13. Bajomi Csaba, 3. Szabadi Árpád, 8. Szabó Péter, 5. Farkas Zoltán, 2. Tomka János, 6. Vejtei Kornél, 13. Szabó József, 15 Soós László, 14. Perity Roland. Kapusok: Goján István,  Virág József



Az összeállított hazai gárdát, Lipcsei Péter, a Ferencváros játékosa a mérkőzés után értékelte (KATT a lejátszóra!) A Lipcseivel készített teljes interjút hétvégén, Turmix című közérdekű és szolgáltató magazinműsorunkban hallgathatod meg!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó