Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Lencsó Rita vezeti az MTVA Sajtóirodáját

Szerző: Korsós Éva, – 2012-10-15 13:25:40

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István Lencsó Ritát bízta meg a cég sajtóirodája vezetésével. Az MTVA hétfői közleménye szerint a sajtóiroda a "műsoros kommunikációt" helyezi majd előtérbe.

Lencsó Rita megbízása október 24-től szól.

A tájékoztatás szerint Lencsó Rita 2004 és 2007 között a TV2 egyes műsorainak kommunikációjáért, 2007 és 2010 között a TV2 teljes műsorkommunikációjáért felelt. Napjainkig a Budapesti Operettszínház sajtófőnökeként dolgozott, ezt a feladatát december végéig biztosan ellátja a Nagymező utcai teátrumban is.

 Közölték: az MTVA Sajtóirodája a jövőben kiemelten foglalkozik minden olyan műsorral, amely értékes, a nézők szempontjából fontos tartalmat dolgoz fel, és minden lehetséges felületet felhasznál arra, hogy a közszolgálat szempontjából fontos műsorok nézettsége emelkedjen.

 Jelezték azt is, hogy mindemellett az MTVA Rendezvény és Protokollirodájával együtt több olyan sikeres kezdeményezést támogat majd, mint amilyen az idén szeptember elején, a Millenárison megrendezett közmédia napja volt.

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Megnősült a baltás gyilkos


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó