Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Lemondott a Kalocsai Vagyonhasznosítási Kft. vezetője

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-22 10:19:17

Hétfőn benyújtotta Kalocsa polgármesterének a lemondását a posztjáról a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetője.

hirdetés

hirdetés

Loibl László 2015 márciusában vállalta el a száz százalékos önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság irányítását, ekkorra a Parkgondozó Kft. élén is ugyanezen pozíciót töltötte be.

Mint azt a KORONAfm100-nak elmondta, sikeresnek véli a stabilizálás iránt tett törekvéseiket, és több oka volt a most meghozott döntésének, amely hosszú folyamat végére tesz pontot.

Kérdésünkre megerősítette, hogy ezen lépéssel párhuzamosan nem szeretne felállni az ugyancsak általa irányított Parkgondozó Kft. vezetői székéből, hiszen azon feladatkör ellátására 2019 októberének végéig szóló, határozott idejű szerződése van.

Egyelőre a korábbi nyilatkozatokban felmerült, a két említett kft. fúziójára vonatkozó koncepció is kérdőjelessé vált – tette hozzá. Minderről többet a cégvezetőtől tudhat meg.

Loibl László a Kalocsai Vagyonhasznosítási Kft. leköszönő ügyvezetője azt is kiemelte, hogy döntésében a csütörtöki képviselő-testületi ülésre kerülő, cégük pénzgazdálkodására vonatkozó anyag áttekintése adta meg a végső lökést.

Úgy fogalmazott, a város gazdasági irányítói nem érzékelik a Vagyonhasznosító Kft. problémáit, így „nincs keresnivalója a cég élén”.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Süllyed egy uszály a Dunán


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó