Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Lemaradt az év zenei eseményéről? Pótolja!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-02-11 09:26:32

Az amerikai focidöntő, a Super Bowl félideji showja hosszú évek óta már az év elején az esztendő egyik meghatározó zenei eseményeként van beharangozva - nem is hiába!

hirdetés

hirdetés

A 10-12 perces műsorok a sportesemény kellős közepén több millió nézőhöz jutnak el a közvetítés pillanatában, így nem csoda, hogy a könnyűzenei paletta "A" kategóriás előadói apait-anyait beleadnak, hogy minél nagyobbatt szóljon a performansz. Janet Jackson, Justin Timberlake, Rolling Stones, Black Eyed Peas, Madonna, Cee Lo Green, Katy Perry, Lanny Kravitz, Beyoncé, Bruno Mars, Red Hot Chili Peppers... csak néhány név, a teljesség igénye nélkül, akik az amerikai sportesemény félidejében szórakoztatták a közönséget.

Az ötvenedik Super Bowlra sem készültek gyenge felhozatallal a szervezők. A programindító himnuszt nem más, mint Lady Gaga énekelte - elementáris őserővel a torkában. Az ováció nem is maradt el.

Akik viszont kaphattak volna nagyobb ovációt is, az a félidei sztárfellépő, a Coldplay volt, akik vendégként hívták Formation című új dalát bemutató Beyoncét és az Up Town Funk világrengető sláger énekesét, Bruno Mars-t.

A baj csak az, hogy a "meglepetés-közreműködők" messze lenyomták a Coldplay egyébként nem rossz, de amolyan "semmi extra" műsorát. Vitatkozni persze lehet, itt találja a teljes videót!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó