Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Leköszönés-beköszönés a TEIT paksi ülésén

Szerző: Vörös István, forrás: Zs.F. – 2014-11-16 12:16:47

Csütörtökön a négy éve működő felállásban utoljára ültek egy asztalhoz a paksi atomerőmű közelében lévő települések régi és új polgármesterei, akik egyben a Társadalmi Ellenőrző és Információs Társulás, azaz a TEIT tagjai is.

Az erőművel kapcsolatos információk lakossághoz való eljuttatásában közreműködő polgármesterek megbízatása mandátumuk lejártáig tart, így több személyi változás is történik az őszi választások eredményeképp a TEIT-ben.

Többek között Kalocsáról, Foktőről, Paksról, Gerjenből és Pusztahencséről is új delegáltak foglalhatnak majd helyet a tisztújítás előtt álló társulásban, amely rövidesen Kalocsán tanácskozik.

Az MVM Paksi Atomerőmű Látogató Központjában tartott összejövetelen Hamvas István vezérigazgató és dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató mondott köszöntet a távozók eddigi munkájáért és ajándékozta meg őket, csakúgy, mint az újonnan érkezőket, köztük Kalocsa polgármesterével, dr. Bálint Józseffel és Foktő első emberével, Bakai Károllyal.

Az ülésen szót kért Török Ferenc, a TEIT leköszönő elnöke, Kalocsa volt polgármestere, aki megköszönte azt az emberi és szakmai támogatást, amelyet munkájához az atomerőmű vezetésétől és polgármestertársaitól kapott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó