Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Legyen a kórház új szárnyának "büfése"!

Szerző: Zs.F., forrás: Kórház PR – 2017-02-21 15:25:38

Új    büfé    nyílik  majd  a Kalocsai  Szent Kereszt    Kórház megújult, Kossuth Lajos utcára nyíló   épületszárnyában,  az üzemeltetésre a napokban írták ki a  pályázatot. A részletes pályázati feltételek a  Bács-Kiskun Megyei Kórház honlapján találhatók, de azok a  kórház titkárságán személyesen is  megtekinthetők.

hirdetés

hirdetés

 

A pályázati feltételek  között található:  a pályázónak vállalnia kell, hogy  meghatározott élelmiszereket, higiéniai  és egyéb termékeket, például újságokat, postai  borítékokat, bélyegeket árul, valamint a telefonfeltöltés lehetőségét is biztosítja.

Az eladótér  és a hozzá tartozó helyiségek felszereléséről a bérlőnek kell gondoskodnia,  de a büfé és a kiszolgálóhelyiségek takarítása is az  üzemeltető feladata. A feltételek között szerepel az is, hogy a bérlő ital automatákat nem üzemeltethet a kórház területén. Az új büfé nyitásával egy időben az intézmény  udvarán jelenleg működő büfé megszűnik.

A pályázat benyújtásának határideje 2017. március 31.-e, délelőtt 10 óra. Az induló kikiáltási ár bruttó  140 ezer forint havonta, erre minimum  5 ezer forintonként lehet licitálni.

Nyertes pályázóként azt kiáltják ki,  aki megfelel a feltételeknek és a legkedvezőbb ajánlatot teszi a  bérleti díjra. A   büfé üzemeltetése kezdetének  várható időpontja 2017. április hónap.

A kórház lehetőséget biztosít arra, hogy a pályázók 2017. március 9-én délelőtt 10 órakor a pályázati kiírásban szereplő  helyiségeket bejárják és megtekintsék.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó