Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Legyél Irie Maffiával a vadkerti szüreti fesztivál bajnoka

Szerző: Lukács Kata, koronaradio.hu – 2017-09-12 18:00:00

Szüreti rendezvényektől, falunapoktól hangos az utóbbi hetekben a környék, sőt gőzerővel zajlanak az előkészületek a paprikás ünnepre Kalocsán. Halmozd a hétvégi élvezeteket, a Soltvadkerti Szüreti Fesztiválon is lesz bőven miből mazsolázgatni.

Hirdetés

Hirdetés 

Ha a hétvégi programútvonaladba beilleszted Soltvadkertet egy-egy koncert erejéig jól fogod érezni magad – erről árulkodik Fodorné dr. Schiszler Terézia a város aljegyzőjének hangos meghívója. Az önkormányzat munkatársa és a közelgő szüreti mulatság szervezője kifejtette, hogy a rendezvény pénteken a hagyományokra koncentrál mind a helyi fellépők, mind a kiállítások tekintetében.

Fodorné dr. Schiszler Terézia aljegyző, a soltvadkerti szüreti fesztivál programfelelőse kitért rá, hogy a tradíciók mellett szombaton a szórakozásé a főszerep, főzőversennyel, gyerekelőadással, tűzijátékkal és az alaklomhoz illően egy fesztivál zenekarral. A rendezvénysorozat záróakkordjaként jön az extra ráadás a szüreti felvonulás, ami elrugaszkodik a valóságtól, a hagyományoktól, hiszen a borlovagrenden túl minden járművel lehet hozzá csatlakozni, legyen az roller, babakocsi vagy éppen traktor. Méltó befejezésként Mező Misiék adnak koncertet.   

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó