Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Las Vegasba pörgetheti klubmixe a kalocsai DJ-t

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-13 12:00:00

A Roberto Riosként működő kalocsai DJ sikereiről, már többször beszámoltunk, kezdve Dukai Reginával készült közös dalától a hazai és nemzetközi lemezlovasversenyeken elért eredményekig, most azonban minden korábbinál komolyabb szakmai elismerés küszöbére került a DJ.

Hirdetés

Hirdetés

A helyi és környékbeli közönséget 14 éve szórakoztató Roberto Rios új klubmixével bekerült a világ legnagyobb DJ-versenyének szabadúszó döntőjébe. 

A beérkezett több mint 690 nemzetközi pályamunka közül ugyanis beválasztották a Miller SoundClash Wildcard tíz finalistája közé.

A kategória győztesét június 17-én hirdetik ki a szakmai berkekben legelismertebb DJMag csapata alkotta zsűri döntése alapján.

A mixet, amelyet az említett magazin „tökételesen mixelt party válogatás-ként aposztrofált, amely „határokat nem ismerve átível stílusokon, tempókon, és magával ragad azonnal", a www.koronarádió.hu weboldalon is meghallgathatja.

Ha elnyeri tetszését, megosztással, kommenttel és kedveléssel Ön is hozzájárulhat a kalocsai DJ sikeréhez és ahhoz, hogy ő képviselje Európát a Las Vegas-i döntőben!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó