Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Lánykérés ÉLŐ ADÁSBAN! Műsorvezetőnk IGENT mondott!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-12-22 11:37:15

Átlagos kedd. Na persze! Túl a KORONAfm100 karácsonyi játéksorozatán és grandiózus ünnepi rendezvényén jött egy szokásos hétköznap, egy mindig ugyanakkor hallható játék, ami... Ami aztán mégis egy életre emlékezetes marad: Mike Szilvia kolleginánk kezét ÉLŐ ADÁSBAN kérte meg a párja! Bővebben lejjebb...

 

hirdetés

hirdetés

 

Szilva és Renátó már hosszú évek óta egy pár, jó ideje együtt élnek, így már erősen érett a NAGY pillanat. Ennél nagyobb meglepetés érhette volna? Aligha. Jól kieszelt, mesterien előkészített lánykérés a vőlegénytől, aki „váratlanul” toppant be a stúdióba egy nagy csokor vörös rózsával, és a legfontosabb apró dobozkával.

Szilva ekkor még mindig semmit sem sejtett. Elköszöntünk a játékosunktól, aki a Republic Szeretni valakit valamiért c. dalát találta ki, aztán:

 


A lánykérést persze hatalmas sírás közepette kísérte IGEN, aztán a koccintás. Arról már igazából lemondtunk, hogy Szilva újra szóhoz jut, mert talán mondani sem kell, a meghatottságtól elszállt a hangja.

Kata a kívánságműsor előtt tolmácsolta a stúdió pezsgőzős hangulatát, majd csak betoppant a menyasszony, hogy elárulja, korábban elhangzott egy emlékezetes mondat „kérd meg a kezem egy kedden, amikor...”. Nos, ezt is érdemes meghallgatni:

 

Kollégáinkat is jól meglepte a lánykérés, mivel csak a kivitelezéshez feltétlenül szükséges két rádiós volt beavatva (Tyutyu és jómagam), de azért sikerült hirtelen felvenni a legfontosabb pilanatokat:

 

Sok boldogságot, Szilva és Renátó, a teljes stáb és a hallgatók nevében is!

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó