Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Lájkolja országos döntőbe Kalocsa „Ébredő erőit”!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-04-07 12:34:56

Amint arról híreinkben hallhatott, a tavalyi sikereken felbuzdulva az idén is három kalocsai iskola csapata nevezett a „Fenntarthatósági Oscar-díjra” az Energy Factory országos vetélkedőjére. Önnél a kulcs, hogy az országos döntőben is hárman legyenek!

hirdetés

hirdetés

Közülük ketten be is jutottak a mindent eldöntő fordulóba, a kertvárosi tagiskola hatodikos lányainak „Ébredő erő” nevű csapata viszont Öntől függ, hogy ott lesz-e a végső mezőnyben.

A közösségi oldalon közzétett, rádiónk honlapjáról is elérhető videójukra kell ugyanis minél több „lájkot” gyűjteniük, tudtuk meg Török Krisztina tagintézmény-vezetőtől, aki ezúton is kéri, hogy egyetlen gombnyomással segítse a kis csapatot.

A videót IDE KATTINTVA tudja "lájkolni"!

Török Krisztina, a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Tagiskolájának vezetője arról is beszélt, hogy milyen projekttel indult az Energy Factory versenyére a jelenleg Ön lájkjaira pályázó „Ébredő erő” csapata.

Mint fogalmazott, a „szupercsapat” lelkiismeretesen készült és komoly anyagot állított össze – már csak be kell kerülniük az országos döntőbe, hogy három kalocsai csapat erősíthesse annak mezőnyét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Valami bűzlött Soltvadkerten


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó