Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Lady Gaga Magyarországra is eljön idén

Szerző: Gábor János, – 2010-04-28 13:32:20

A Monster Ball turné egyik európai állomásaként hazánkban lép fel Lady Gaga, novemberben. Az ígéretek szerint káprázatos látvánnyal, és színpadképpel fogja meglepni a hazai rajongókat. Egészen pontosan Gaga november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni a pop egyik legnagyobb ma élő énekesnője. Gaga a tavaly novemberben megjelent albumát, a „The Fame Monster”-t fogja bemutatni a koncerten. Tudni kell, hogy az új anyag a 2008-ban megjelent debütáló albuma, a „The Fame” után jött ki.



Gaga szeretne nagyon jól kinézni a Monster Ball turné minden állomásán, ezért aztán profi fitnesz edző segítségét kérte, hogy a „legjobb popsit, legjobb lábakat, és legjobb karokat” szerezze meg magának. Harley Pasternak, Gaga személyi edzője azt nyilatkozta, hogy szerinte mindegy milyen kemény az edzésterv, Gaga végig fogja azt csinálni.

Ízelítő a koncerthangulatból - ez ám a hatásos belépő:



"Mint minden hírességnek, neki sincs az edzésekre tonnaszám ideje. Ezért amikor edzünk, Gaga nagyon koncentráltan áll a feladathoz, és sosem nyafog, bármilyen keményen is nyomjuk. Persze mindig is aktív életet élet, de egy évvel ezelőtt elhatározta hogy rendszeresen edzeni fog.”

Pedig ezzel a színpadi képpel már így sincs gond:



Gaga edzései fél órás, heti négy öt alkalommal végzett, speciálisan neki tervezett gyakorlatokra épülnek. Mostanában legkevesebb heti két és fél órát edz, így biztos lehet benne hogy a legjobb ruhái is jól fognak neki állni. A tréner szerint: „Gaga tökéletesen meg van elégedve a testével, az edzéseknek hála. És így persze minden féle ruhát magabiztosan fel mer venni.”

-CsL-

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó