Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Különleges nyitórendezvényt tart az EFOTT Szolnokon!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-11 14:09:55

Az idei év egyik legjobb fesztiválos ötlete! A nyári vándorfesztivál sportolni hív néhány celebet, és velük szemben állít egy profi kosárlabdacsapatot, politikussal kiegészülve. :-) Mi lesz ebből?


Nyilvános sajtóeseményre hívunk mindenkit 2011. június 16-án (csütörtök) 11 órára a Szolnoki Főiskola előtti térre, Szolnok-Tiszaligetre. Kiss Ádám, Fluor Tomi, Király L. Norbi, és Kispataki Viktor az EFOTT színeiben hívja ki a szolnoki polgármesterrel, Szalay Ferenccel kiegészült Olaj bajnok kosárlabda klub tagjait és a szintén bajnok Szolnoki Főiskola kosárlabda csapatának képviselőit egy mérkőzésre. A meccseket Hajós András vezényli le. A hangulatról pedig két nem mindennapi pompomlány, VV Anikó és VV Gigi gondoskodnak (ők a vezetéknevük alapján testvérek, ugye? - a szerk). Gyere és szurkolj! EFOTT, csak szabadon...



Ha kellőképpen fellelkesít a meccs 16-án, másnap várunk a Szelidi tónál, az FM100 nyári rezidenciáján, a Korona Parton, a Dévényi Tibi bácsitól zajos I. Retrofesztiválon, ahol néhány pontos labdán EFOTT-hetijegyeket találsz majd!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó