Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Következménye lehet a TEIT-bővítés elutasításának?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-13 10:44:19

A hetekben számoltunk be arról, hogy novemberben, Uszódon tartotta az év utolsó taggyűlését a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás. Az ott született döntés következményeit és a jövőt illetően azonban kétségei vannak az elnöknek.

hirdetés

hirdetés

A röviden TEIT-ként ismert és emlegetett szervezet elé ekkor három olyan település kérelme került, amelyek kezdeményezték felvételüket a társulásba és megfeleltek az ehhez szükséges szabályzatban foglaltaknak is. Végül azonban a tagság teljes összhangjának hiánya miatt egyiket sem hagyták jóvá. Dr. Bálint József kalocsai polgármester, a társulás elnöke a KORONAfm100-nak adott interjújában kifejtette, hogy még nem tudni, ez milyen következményekkel jár majd.

TEIT-ülés Gerjenben

Dr. Bálint József kalocsai polgármester, a TEIT elnöke azt is elmondta, hogy ő maga hogyan szavazott, amikor az említett hármas, Dunapataj, Gyönk és Madocsa felvételi kérelméről kellett dönteni. Hozzátette, hogy a szervezetnek 2018-ig élő szerződése van a Paksi Atomerőművel, ezután viszont ebben a pillanatban nem látja tisztán a társulás jövőjét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó