Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kővel, téglával dobták meg az autósokat

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-14 11:00:00

A Kecskeméti Járási Ügyészség két ügyben is vádat emelt a közlekedés biztonságát semmivel sem magyarázható módon veszélyeztető gyalogosok ellen – írja a baon.hu megyei hírportál, dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivőjére hivatkozva.

Hirdetés

Hirdetés

Az első eset még tavaly októberben történt Kiskunhalason. Egy férfi a háza előtt szóváltásba keveredett egy másik férfival, akinek gépkocsiját egy tégladarabbal megdobta, a jármű hátsó szélvédője pedig betört. A szándékos rongálással okozott mintegy 140 ezer forint kárt a vádlott megtérítette a sértettnek.

Illusztráció!

A másik eset vádlottja idén júniusban a kerékpárját tolta Kecel utcáin, majd minden előzmény nélkül nekihajított egy követ a szemből közlekedő személygépkocsi bal első ablakának. Az ablaküveg betört és darabjai az utastérbe szóródtak. A férfi elfutott a helyszínről. - Mindkét vádlott a járművek vezetőjének életét, testi épségét veszélyeztette - mondta a helyettes szóvivő, ezért akár 4 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik az elkövetőket. Az első ügyet a Kiskunhalasi, a másodikat a Kiskőrösi Járásbíróság tárgyalja. – írja a baon.hu.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó