Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kővágó Zsolt megkapta az Év Embere emlékplakettet!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2017-01-20 10:24:56

Az élen végzett jelöltekkel pódiumbeszélgetés is lesz

Csodás végjáték az Év Embere 2016 szavazásnak: az első hat helyezettel pódiumbeszélgetéseken lehet megismerkedni, a Kalocsai Kulturális Központ szervezésében! Nyilván Kővágó Zsolt, az abszolút nyertes nyitja a sort. A néptáncpedagógusnak ma élő adásban adtuk át az emlékplakettet. Meg volt hatva, na!

Hirdetés

Hirdetés

Zsolt kifejtette a mai KORONAcaféban, hogy nagyon hálásan gondol mindenkire (az őt jelölő személyre és a rá szavazókra), aki értékelte a munkáját a voksoláson. Harmincegy jelöltre, összességében majd' 20.000 kattintás, ebből 5880 az ő neve mellett - ez hatalmas siker!

Az egészen kicsi gyerekektől a felnőtt korosztályig, kezdőtől haladóig oktató néptáncpedagógus, mint kiderült, nem csak Kalocsán dolgozik, és összességében úgy 400 diákja van. KOPP a lejátszóra a részletekért!

Kővágó Zsoltot dr. Magóné Tóth Gyöngyi követte a stúdióban. A Kalocsai Kulturális Központ igazgatója nálunk jelentette be, hogy munkatársaival (az ötletgazda Tóth Emese művelődésszervező volt) azon töprengtek, hogy miképpen lehetne bemutatni a munkájuk másik oldaláról is az Év Embere szavazás élbolyában végzetteket.

Arra jutottak, hogy "A képviselő másik arca", valamint "A főnök másik arca" pódiumbeszélgetések mintájára a szavazásunk első hat helyezettjét hívják meg egy külön sorozatba. Prezentáció, interjú és interaktív beszélgetés is lesz róluk, velük, február 7-től, hetente:

Ők kerülnek sorra az új szériában:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó