Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Koncertek, új lemez, kedvenc dal: Heaven Street Seven interjú ITT!

Szerző: Vörös István, – 2011-06-11 15:48:35

Ahogy arról a regionális hírekben már olvashattatok, fergeteges bulival zárult az idei Orbán Napi Borünnep programja a hajósi Pincefaluban, ahol a Heaven Street Seven pörgette fel a hangulatot. A fellépés előtt sikerült pár szót váltanunk az együttes frontemberével, Szűcs Krisztiánnal, aki beszélt zenéről, jófajta hajósi borokról, új lemezről és fesztiválokról!


Szűcs Krisztián Hajóson

Az interjúból részleteket már bemutattunk a Korona Krónikában, most vasárnap 10 órakor kezdődő Turmix c. magazinműsorunkban azonban az egész beszélgetést meghallgathatjátok. Kíváncsiak voltunk rá, hogy tetszik Krisztiánnak a hajósi fesztivál, de kérdeztük a közelgő nyári fesztiválokról is, megtudhatjátok, mik az együttes kedvenc dalai és azt is, hogy már készülnek az új dalok!

A Heaven Street Seven rajongók már most meghallgathatják az interjút alább, a 100-on pedig a vasárnapi Turmixban!

Ne feledd, a csapat ott lesz a 2011-es szolnoki EFOTT-on is, nevezetesen július 16-án szombaton, a Nagyszínpadon, ahol akár ingyen is megnézheted őket, ha a Korona Part nyitóbuliján, jövő pénteken az első RetroFeszten elkapod Dévényi Tibi Bácsi egyik pöttyös labdáját, melyre EFOTT hetijegyet ragasztottunk!


A labdák nálunk is repülnek majd: vadászd le őket és nyerj EFOTT hetijegyet!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó