Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Esküvő (!) és világítós strandröplabdapálya a Parton!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-09 14:42:44

Egy szép nap a Korona Parton, csendes készülődésekkel, hogy már semmilyen munkálat ne zavarja meg a Part első zártkörő rendezvényét. Ma délután egy pár nálunk köti össze az életét! Az esküvői szertartás miatt 2 órára bezár a Korona Café és a Part, hogy minden rendben legyen, és semmi ne zavarja az ifjú párt! Nem tudom mennyire érzékenyek a privát szférára, de azért remélem, hogy Németh István elcsípi őket egy gyors interjúra a nyári stúdióban! Azért néhány fotót is megpróbálunk nyúlni. ;-)



Sok-sok újdonság a Korona Parton 2011 nyarán, és íme az egyik! Találós kérdés: ezmiez?



Na és így? Megvan?



Segítek:



A könnyű válasz: ma építettük ki az egész nyáron INGYENESEN használható strandröplabdapályánk hangosítását, és világítását! Alumínium házas hangszórók (hogy ne tudd a labdával szétverni) és reflektorok biztosítják, hogy sötétedés után se kelljen leállni, tehát este sem maradsz jó nyári slágerek nélkül a sport közben!



A lázas előkészületeket azért sürgetjük, hogy a jövő heti hivatalos nyitóbulira minden a helyén legyen: 4 lemezlovas, koktélok, welcome drink, világítós ajándéktárgyak, szexi hostessek, retro ételek, vízipipa-terasz, Dévényi Tibi bácsi és hozzá kötődően: EFOTT-hetijegyek! Idén nyáron... MÉG TÖBB KORONA PART!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó