Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Komor, modern mese lesz az új Hófehérke!

Szerző: Gábor János, – 2010-06-15 11:51:35

Úgy tűnik, ismét feldolgozzák a klasszikus Grimm-mesét Hollywoodban. A stúdiófőnökök ráadásul egy igazi nagyköltségvetésű blockbusterrel számolnak, és még azt is elárulták, hogy ez a Hófehérke kicsit más lesz majd, mint a megszokott...

A Grimm fivérek klasszikus tündérmeséjének legismertebb filmes verziója kétségtelenül az 1937-es, Disney-féle animációs változat, a Hófehérke és a hét törpe.



1997-ben pedig egy horrorfilmes feldolgozást kapott a gyerekmese: a Sigourney Weaver és Sam Neill főszereplésével készült Hófehérke – A terror meséjét.


A hollywoodi stúdiófőnökök most azt remélik, a népszerű történet legújabb adaptációjával megismételhetik Tim Burton Alice Csodaországban című alkotásának sikerét. A The Brothers Grimm: Snow White címen futó projekt a tervek szerint egy komorabb modern mese lesz. 

A film producere a Csúcsformában-részek, A Vörös Sárkány és az X-Men: Az ellenállás vége direktora, Brett Ratner és Bernie Goldman, a Meet Bill rendezője és a 300, illetve a Bolondok aranya producere. Utóbbi filmes azt is elárulta, hogy már több nagynevű alkotó és művész érdeklődött a produkció iránt – ennél több részletet azonban nem közölt. 

Bemutató 2012-ben...

est.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó