Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Komoly feladat előtt áll a Paks II. új menedzsmentje

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-03 12:45:00

Pénteken Pakson tartott sajtótájékoztatót Süli János tárca nélküli miniszter és a gondjaira bízott Paks II. projektmenedzsment – pontosabban annak újjászervezett csapata.

Hirdetés

Hirdetés

A miniszter irányításával ugyanis új vezetés került projekttársaság élére július 1-jével.

Süli megköszönte Bán Tamás korábbi vezérigazgató munkáját, majd bejelentette, hogy helyét Lenkei István veszi át, az igazgatóság elnöke pedig dr. Mészáros György lett.

Az is elhangzott, hogy kinevezése óta milyen fontosabb háttérfolyamatokat terelt a megfelelő mederbe, mielőtt a személyi változásokról döntött volna, kiemelve, hogy az előkészítésből a végrehajtás fázisába lépett a projekt, amely a korábbitól eltérő típusú vezetést igényel.

 

Lenkei István, a társaság új vezérigazgatója szerint olyan szakmai stáb állt fel, amellyel az elődök munkáját folytatva sikeresen el tudják kezdeni a létesítés feladatát. A vezérigazgató kiemelte: célja, hogy a projekttársaság formáló, aktív, cselekvő partner legyen.


A Paks II. igazgatósági elnöke, dr. Mészáros György a médiaeseményt követően adott interjújában elmondta, hogy törekedni fognak rá, hogy a lakosság továbbra is közvetlen tájékoztatást kapjon a legteljesebb körű, hiteles információk birtokában legyen.


Lenkei István 1979-től dolgozik az atomenergetika területén, 2012-től vezérigazgatói tanácsadó az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nél, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai államtitkárságának szakmai tanácsadója, a Magyar Atomfórum Egyesület elnöke.


Az igazgatóság elnöke,  Mészáros György, komoly vezetői tapasztalattal rendelkezik, 2000-től két éven át a Paksi Atomerőmű Rt. igazgatósági elnöke volt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó