Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Klippremier: \"begördült\" Madonna új videója

Szerző: Vörös István, – 2012-07-16 13:24:33

Megérkezett Madonna idén megjelent MDNA című lemezének harmadik videóklipje, ami a Superbowlra hangoló Give Me All Your Luvin\' és a polgárpukkasztó Girl Gone Wild után amolyan "nyári örömzeneként" hat - itt a Turn Up The Radio.



A kapcsolódó kislemez megjelenését augusztus elejére datálta a kiadó. A dalt egyébként az új nagylemez több szerzeményében is producerként közreműködő Martin Solveig jegyzi, aki múlt heti fellépésén a Balaton Soundon bele is tűzte a felvételt szettjébe.


Martin Solveig bemutatja a dalt a Balaton Soundon

A Turn Up The Radio videóklipjét azzal a Tom Munroval forgatta az énekesnő új - MDNA Tour című - koncertkörútjának olaszországi állomásán, aki korábban például a Give It 2 Me zenés videóját készítették együtt és több fotósorozatot is bemutatott már Madonnáról.



Az igazi nyári slágernek szánt dal kisfilmje hangulatában is illeszkedik az évszakhoz, hiszen a díva Brigitte Bardot-stílusban bandázik a firenzei utcákon egy nyitott fedelű verdában az utcáról szedett-vedett haverokkal. Na, elöljáróban ennyi, íme az új Madonna-klip!


Madonna: Turn Up The Radio

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó