Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kívánj zenekart a Soundra, a VOLT-ra és a Szigetre!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-03 15:13:23

Idén is várják a közönség kívánságait a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound szervezői. A látogatók a fesztiválok weboldalain működő "kívánsággépeken" már leadhatják azoknak a zenekaroknak a neveit, amelyeket szívesen látnának jövő nyáron. Mint Vető Viktória sajtófőnök a Sziget Szervezőiroda csütörtöki közleményében írja, a VOLT Fesztiválra 2012. június 27-30. között már 20. alkalommal várják majd a fiatalokat Sopronba.



Huszadik születésnapját ünnepli jövőre a Sziget is, amelyet augusztus 6. és 13. között - az elmúlt években már megszokott két koncertnappal és öt fesztiválnappal - rendeznek meg a budapesti Hajógyári-szigeten. A két fesztivál között, július 12-től 15-ig pedig immár hagyományosan Zamárdiban szórakozhatnak az elektronikus zene kedvelői a Balaton Soundon.



Hogy mi szól majd a fesztiválokon, az a látogatókon is múlik, hiszen a rendezvények weboldalain már beindultak a "kívánsággépek". Ezekbe bárki "bedobhatja" kedvenc zenekarait, azokat, akiket a VOLT, a Balaton Sound vagy a Sziget színpadain szívesen látnának.

A képekre kattintva nyílnak a "kívánsággép-oldalak":







MTI
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Rihanna betegre bulizta magát


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó