Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kitüntették a kalocsai kultúra mecénásait

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-08-24 09:37:46

Amint arról korábban híreinkben hallhatott, a kalocsai Művelődési Központ idén adományozott először elismerő díjat mindazon helyi vállalkozóknak, akik munkájukkal, vagy anyagilag támogatják a kulturális élet pezsgését.

fotók: Péter Ádám

A Kalocsai Kultúra Mecénása díj arany-, ezüst-, és bronz fokozata, valamint egy különdíja augusztus 21-én, a Szent István napok középkori napján lelt gazdára. Az első díjat Szallár Károly, a turisztikában tevékenykedő vállalkozó nyerte el, aki hosszú évek óta közreműködik munkatársai nyomán a városi rendezvények színesebbé tételében.

Az ezüst fokozatú elismerés Németh József vendéglátósnak jutott, aki kapcsolati tőkéje és szakadatlan munkája nyomán gondoskodik arról, hogy a kalocsai programok gasztronómiai tekintetben színesek és kifogástalanok legyenek.

A Kalocsai Kultúra Mecénása-díj bronz jutalmát Etzenhauser Konrád vehette át, aki anyagilag szponzorálja a Művelődési Központ eseményeit.

Végezetül különdíjat is adományoztak, amelyet a Paksi Atomerőmű képviseletében Cziczer János üzemviteli igazgató kapta. Az erőmű többek között az idei István napokat is félmillió forinttal támogatta, már nem először.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó