Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kiscsillagot keresnek Lovasiék

Szerző: Mike Szilvia, – 2012-03-27 09:53:44

Ha szereted a Kiscsillagot, és legnagyobb vágyad, hogy egy színpadon állj és énekelj Lovasival, akkor itt a lehetőség! Ragadj kamerát, énekelj, küldd el a felvételt április 1-ig és álmod valóra válhat.


"Ha olyan lány vagy, aki szeret és esetleg tud is énekelni, akkor itt az ideje, hogy mindenkinek megmutasd! Nem kell mást tenned, mint elküldeni videón, Te hogy énekelnéd el a Szerelem jó című Kiscsillag-dalt (elég egy hosszabb részlet is). Vedd fel telefonnal, kézi kamerával, vagy webkamerával és küldd el a kiscsillaglennek@gmail.com e-mail címre április 1-ig! A legtöbb szavazatot kapó jelölt tavasszal felléphet a zenekarral, hogy megtapasztalhassa, milyen a valódi közönség forró szeretete, a miénkről nem is beszélve. Csodálatos lesz, meglátod." - szól a felhívás.

A Kiscsillag zenekar ugyanis énekesnőt keres. „Egyelőre egy dalról és egy estéről van szó, de nem kizárt, hogy találunk egy olyan karaktert, aki néhány dal erejéig rendszeresen fellép majd velünk. Ha pedig nem így lesz, akkor se mutatjuk meg a beérkező pályamunkákat Puzsérnak” - mondta Lovasi András, a Kiscsillag zenekar frontembere.

2011 novemberében jelent meg Néniket a bácsiknak! című új albumuk, és eddig több mint húsz városban mutatták be a szerzeményeket. A téli szünet után most ismét felkerekednek, és tavaszi turnéra indulnak. Első állomásuk a budapesti A38 hajó, a következő hetekben pedig a zenekar többek között Pécsre, Szolnokra és Békéscsabára is ellátogat.

nol.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó