Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kilépett Sidlovics, gitárost keres a Zanzibar

Szerző: Mike Szilvia, – 2012-01-28 10:12:29

Tizenhárom év után otthagyja a Zanzibart Sidlovics Gábor. Az együttes gitárosa azért döntött a szakítás mellett, mert úgy érzi, kiégett egy kicsit.

- Hosszú tépelődés után döntöttem úgy, hogy elhagyom a Zanzibar-t. Mivel alapítója és (testvéremmel együtt) névadója is vagyok a zenekarnak, gondolom nem kell felvázolnom milyen nehéz volt ezt a döntést meghoznom - magyarázta Sidlovics. - Az igazság az, hogy jó ideje nem azzal a tűzzel foglalkozom a zenekar ügyeivel ahogy azt a Zanzibar megkívánná. A banda tagjaival, a rajongókkal és magammal szemben sem lettem volna őszinte, ha nem változtatok. A zenétől viszont nem fogok elszakadni. Bízom benne, hogy valamilyen formában mihamarabb gitározhatok a rajongók előtt. Az együttes tagjai tudomásul vették Sidlovics döntését, és úgy gondolják, hogy a szakítás vérfrissítést jelent majd a csapat számára.


- Rengeteg örömben és sikerben volt részünk. Szomorúak vagyunk, hogy Sidi kilépett - mondta Terecskei Rita, az 1999-ben alakult pop-rock banda énekese, hozzátéve: baráti viszonyban váltak el. Bevallása szerint a Zanzibar nemhogy nem áll meg, de újult erővel kezdi a 2012-es évet, hiszen rengeteg tervük van, és sok meglepetésre is számíthat a közönség.Kérdés, kivel pótolja az együttes Sidlovicsot?
- Még nincs meg az utódja. Úgy döntöttünk, hogy kitárjuk az ajtót, és felhívást teszünk közzé a közösségi portálunkon. Csak teljes harmóniában működhetünk jól tovább. A megfelelő ember bárhonnan érkezhet, a lényeg, hogy szakmailag felkészült legyen és passzoljon hozzánk emberileg is - tette hozzá az énekesnő.

(Blikk.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó