Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kikaptak a röpis lányok a Szombathelytől

Szerző: , forrás: KSE – 2015-12-02 15:49:57

A Kalocsai SE NB II-es női röplabda csapata legutóbbi mérkőzésén Szombathelyen lépett pályára. Mivel mindkét csapat azonos ponttal állt a tabellán, csak a Kalocsa a jobb szett arány miatt lehetett egy picit előrébb, ezért kifejezetten fontos volt a pontszerzés.

Hirdetés

Hirdetés

A hazai csapat startolt el jobban. Szerencsére Dabis Ágnes jó nyitásai révén sikerült ledolgozni jelentős hátrányunkat, ám mintha ez a lendület akkor el is fogyott volna, nem úgy a hazaiaké, kik a végére könnyedén nyerték az első felvonást. A második játékrész elején is adtunk néhány pontos előnyt a hazaiaknak, ám ekkor a felkapaszkodás lendületét sikerült megőrizni, így a KSE kiegyenlítette a szett arányt. Sajnos a 3. szakaszban rendre nem „ültek” úgy a nyitásaink, míg az ellenfelünk támadásában a változatosság rendre eredményes volt. A harmadik szett kudarca után, bár a kalocsai lányok küzdeni küzdöttek rendesen a döntő szettért, ám a hit és a tűz hiányzott már csapatunkból, így teljesen megérdemelt volt a hazaiak győzelme.

SzoESE – Kalocsai SE 3:1 ( 18; -20; 16; 19)

Kalocsa: Szele Anikó, Fekete Gréta, Szigeti Anna, Fehérvári Anna, Dabis Ágnes, Kovács Patrícia; csere: Király Kíra (libero), Greksa Hanna, Fekete Lívia; edző: Kováts Ágnes

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó