Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Kiderült, hogy Spielberg miatt repült a Transformers-ből Megan Fox

Szerző: Gábor János, – 2011-06-21 09:43:54

Rengeteg pletyka terjengett már arról, hogy vajon miért rúgták ki a szexi Megan Fox-ot a monumentális bevételeket produkáló Tarnsformers-sorozatból, de Michael Bay rendező azóta is hallgatott a konkrét okokról. A minap megtört a csend. Mint ismert, két nagy sikerű mozi után már nem Fox a női főszereplő Shia LaBeouf oldalán, miután a színésznő Hitlerhez hasonlította a rendezőt a munkamódszerei alapján.



"Olyan akar lenni, mint Hitler. És olyan is." - nyilatkozta Bay-ről Megan Fox, még korábban. "Rémálom együtt dolgozni vele, de amikor feláll a rendezői székből, egy élmény figyelni, mert kis ügyefogyott, reménytelenül ügyetlen alak. Mulattató nézni."

A színésznő elszólásaira reagálva a rendező akkor elmondta, hogy nem érzi sértve magát, és mint kiderült, ez így is lehetett. Nem érdekelték a pikírt megjegyzések, mert "ugyan, csak Megan"; volt viszont valaki, aki nem hagyta annyiban dolgot. Az urat Steven Spielberg-nek hívják, és a Transformers 3 társproducereként követelte Megan Fox elbocsátását.



"Tudod, a Hitler dolog miatt." - mondta egy interjúban a GQ Magazinnak Michael Bay. "Steven [Spielberg] mondta, hogy most azonnal rúgjam ki." Kibújt a szög a zsákból! A bárány lelkűnek ismert Spielberg-et mégis keményebb fából faragták. A sorozat mondjuk aligha lett szegényebb Megan Fox kiszállásával, aki színésztársa, Shia LaBeouf szerint nehezen és rosszul dolgozta fel, hogy a teljes ismeretlenségből a világ egyik legnagyobb szexszimbólumává avanzsált, gyakorlatilag néhány hónap alatt. Fox-ot egyébként a Victoria\'s Secret fehérneműmodelljével, Rosie Huntington-Whiteley-val helyettesítették:



Arra a szerepre pedig, amit eddig is szántak a nőknek a Transformers-filmekben, nevezetesen, hogy nézz ki rohadt jól, tudj látványosan megijedni és futni, alighanem ő is tökéletes lesz:



A Transformers 3. június 29-én kerül a mozikba.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó