Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kibővült és élőbb volt idén a keceli virágünnep

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-12-25 11:41:02

Az idei évben huszonnyolcadszor rendezték meg Kecelen a város legkiemeltebb turisztikai és kulturális eseményeként, országosan is jegyzett FLORA Virágfesztivált, amely tizenkettedik alkalommal egészült ki a kalocsai fazekasmester, Kovács László által életre hívott Országos Fazekas Kiállítással.

Haszilló Ferenc polgármester örömmel vetett számot arról, hogy a programra az ország több pontjából ezrek látogattak el. Mint a KORONAfm100-nak adott interjújában kifejtette, ez a rendezvény számukra olyan fontosságú, mint Kalocsának az elmaradhatatlan és évről évre magasabb színvonalú Paprikafesztivál.

Haszilló Ferenc keceli polgármester a nemrég zárult FLORA Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás kapcsán őszintén szólt az egész belvárost felrázó programfolyam büdzséjéről is. Kijelentette, hogy tisztában van a városvezetés azzal, hogy ezt a fesztivált pénzügyileg nem lehet nyereségessé tenni, ugyanakkor elmaradhatatlan színfoltja ez a település kulturális életének. Mi több, elejtette, hogy 2015-ben várhatóan mi lesz a következő program vezérmotívuma.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó