Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kiadatlan Madonna-dal jön bakeliten - hallgasd meg!

Szerző: Vörös István, – 2012-01-25 15:16:44

Bizony ám, a bakelit formátum még mindig él, különösen DJ-k és gyűjtők körében - a cím azonban félrevezető lehet, sajnos ugyanis a popdíva új korongja csak saját rajongói klubtagjai számára lesz elérhető. A lemezre kerülő dal érdekessége, hogy hivatalosan eddig sehol nem jelent meg.



Az impozáns felvezetés után jöjjenek a tények! A 12" bakelitlemez a rajongói klubtagok számra lesz pusztán elérhető (és természetesen mindenki másnak, aki regisztrálva van például az ebay-en), és a szenzációsnak hangzó "egy korábban kiadatlan" dal aposztrofálás is csak részben állja meg a helyét.

Az ominózus Broken ugyanis annak ellenére, hogy kiadói megjelenésben még nem részesült, pofonegyszerűen hozzáférhető. Mindössze be kell ütni az előadót és a címet bármely videómegosztó oldalra és tucatszámra dobja az eredményeket - a dal ugyanis a nagy tavalyi év végi netes szivárgások közepette az interneten landolt.


Madonna: Broken - hallgasd meg!

A dance-dalt egyébként Madonna Paul Oakenfolddal készítette 2010-es Celebration című best of gyűjteményére, a felvétel azonban a fiókban maradt, addig a percig, míg valaki fel nem töltötte a netre, majd kisebb fáziskéséssel a díva menedzsmentje is úgy döntött, hogy "exkluzív lehetőségként" elérhetővé teszi a hardcore rajongók számára bakeliten.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó