Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két karatékánk is bajnok lett

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-03-12 11:08:20

Az idei évben is rekordszámú karatéka jelentkezett a 2014-15 évi karate diákolimpián, ahol 1040 versenyző küzdött az országos döntőbejutásért, mely március 8-án Szentesen volt. A Kalocsai SE Ciglédi úti Karate edzőteremben 7 általános és középiskola tanulói készült a kvalifikációs versenyeire.

A szentesi országos döntőbe 16 kalocsai gyermek, serdülő és ifi korcsoportú versenyző léphetett a küzdőtérre. Ketten közül meg is szerezték a bajnoknak járó trófeát: egyrészt Bessenyei Réka aki gyermek kategóriában, a Kertvárosi Általános Iskolát képviselte, míg Mészáros Lili a serdülők között a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény delegáltjaként szerzett bajnoki címet.

További helyezettek között szerepelt az Eperföldi Általános Iskola tanulója, Szűcs Luca, aki ifi kategóriában lett 2., III. helyen végzett Dicsa Dorina Ifi, és Kupsza Klaudia serdülő karatéka. Bronzérmes lett a Belvárosi általános Iskola két tanulója is, gyermek könnyű és nehézsúlyban Bagó Flórián és Tóth Zalán. Az ifi fiuk és a juniorversenyzők közül a Veszprémi országos döntőbe jutott a Szt. István Gimnázium diákja, Filus Norbert, valamint a Dózsa György Szakközépiskolából Szőnyi Andor, és Dudás Roland, akik bronzérmet szereztek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Kitavaszodott a tájfutóknál


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó