Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kitavaszodott a tájfutóknál

Szerző: Mike Szilvia, forrás: KSE – 2015-03-12 11:03:15

Az elmúlt évek hagyományai szerint a Kalocsai SE Tájfutó szakosztálya idén is az Izsáki dobok között rendezte meg a természetben futók által jól ismert Boróka Kupát.

A verseny idén jubilált, hiszen már tízedik éve várja a futókat Dénes Zoltán szakosztályvezető és szervezőcsapata. A hétvégén 64 egyesület 342 futója vett itinert a kezébe, 31 kategóriában. A nemzetközi megmérettetésre Szlovákiából, Romániából, Szerbiából és Csehországból is érkeztek. A kalocsaiak közül aki nem vett részt a pálya kiépítésében eredményesen szerepeltek a Kupán. Íme az eredmények:

N10D  1. Borbás Ágota

N14B  4. Borbás Zita

N21Br 11. Bartók Katalin

N21B  6. Rostás Anikó, 9. Halák Brigitta

F21A  13. Baksa Csaba, 14. Kiss Gábor

Március 7-én, Izsák térsége adott helyet a Tavasz Kupa és Dél-Alföldi Hosszú távú Bajnokságnak. Itt 31 egyesület 193 versenyzője állt rajthoz. A verseny kiváló lehetőséget kínált a futóknak arra, hogy felmérjék erejüket az április 4-ei Hosszútávú Országos Bajnokság előtt.

A versenyt a Kalocsai SE Tájfutó szakosztálya rendezte, így Dénes Zoltánék csapatából csak néhányan indulhattak a megmérettetésen. A résztvevők közül a legjobb eredményt Dénes Réka érte el, aki saját kategóriájában első lett, mögötte a második helyen Dénes Orsolya végzett, 5. lett Bartók Katalin, 7. pedig Dénes Krisztina. Csuka Bettina, és Házi Zsolt korosztályuk versenyében hetedik helyen végeztek, míg Kiss Boglárka 4., a kezdők kategóriájában pedig Posztobányi Zoltán 5. lett. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó