Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két bajnokunk is lett egy versenyen

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-06-05 10:13:37

Május 24-én, Kiskunfélegyházán rendezték meg az „id. Besze László” nemzetközi meghívásos szabadfogású egyéni és csapat birkózó emlékversenyt.

A 172 résztvevő között a Zenta, Kanizsa, Korond, Segesvár és a hazai klubok birkózói is képviselték egyesületüket. A KSE-től most 4 versenyző állt szőnyegre.

Ifjabb és idősebb Elekes Endre tanítványai közül Diák II korcsoportban, 29kg-ban Török Márk kitűnő birkózást bemutatva, élete legjobb mérkőzéseit nyújtotta. Csak a döntőben kapott ki Korondi ellenfelétől, s így ezüstérmes lett.

A sajátjánál magasabb súlycsoportban, 39kg-ban Elekes Enikő állt tatamira, hisz saját súlycsoportjában nem volt ellenfele. Ám ez sem zavarta és a tőle megszokott támadó szellemben birkózta végig a mérkőzéseit. Igazolja ezt a döntő is, ahol fél perc alatt tussolta ellenfelét és szerezte meg az aranyérmet.

54kg-ban Elekes Zoltán mutatta meg, hogy nem marad le Enikő mögött. Ő is bátran és jól birkózott és a döntőben 15 másodperc alatt tussolta ellenfelét és méltán került nyakába az aranyérem.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

KUPAGYŐZTES A KFC!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó