Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

KUPAGYŐZTES A KFC!

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-06-05 12:12:39

Szerda délután a Bács Kupa döntőjében lépett pályára Solton, a Kunszállás ellen a Kalocsai Futball Club.

Megyei első osztályunk nyert már döntőt a Kunszállás ellen, de legutóbb, a bajnokságban való találkozások alkalmával bizony nem muzsikált szépen csapatunk. Ez most nem így volt. A fiúk elszántak voltak, minden kétséget kizárólag, ismét kupagyőztesként készültek hazatérni.

Ezt Keszthelyi Krisztián gólja a 29. percben még inkább nyomatékosította.3. perccel később Kárpi Rudolf duplázott, így már két góllal ellépett a Kalocsa, a KFC-s szurkolótábor legnagyobb örömére. Bár az ellenfél 6 perccel később szépített az eredményen, de Vuits Attila 11-ese egyértelműen megmutatta, ki a döntő jobb csapata.

A második félidőben kicsit visszavettek a fiúk, lelassult a játék de a helyzetek nem maradtak el, sőt a 84. percben egy jól érkezett szögletlabdából Szalontai Tibi is a kapuba talált. Így 1:4-es eredmény mellett két év után ismét Kalocsára került a vándorserleg. A mérkőzés után a kupagyőztes KFC vezetőedzőjét, Evanics Zoltánt kérdeztük:

Teljes galéria ITT!

Az ünneplés közepette játékosunk, Szalontai Tibi is mesélt a döntőben szerzett élményekről és saját teljesítményéről:

A magabiztos győzelemhez szívből gratulált az ellenfél Kuszállás technikai segítője, és az ottani Sportkör elnöke, Kertész Károly is, aki így vélekedett a Kalocsai FC játékáról:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó