Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két aranyérem gazdagítja a röplabda utánpótlást

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-04-21 12:22:36

A közelmúltban az idei negyedik Vollé – 2020 tornára, Tolnára utaztak a kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosiban tanuló röplabdás diákjai.

A tornán két csapattal szerepeltek Kováts Ágnes tanítványai: mini leány és mini vegyes kategóriában. Mindkét csapat a csoportjában remekül helytállt és különösebb megerőltetés nélkül nyerték a meccseiket. A döntőben a mini lányok a besenyszögi iskola „A” csapatával kerültek össze. A szett közepéig fej-fej mellett ment a két csapat, de a végére magabiztos kalocsai győzelem született. A vegyes kategóriában az egy fiúval erősített Kertvárosi csapata a paksi Deák tiszta fiú csapata ellen játszotta a döntőt, ahol mieink kimondottan szépen játszva magabiztosan győztek és ezzel ők is megnyerték a tornát.

Kertvárosi Iskola csapata: Sima Petra, Tóth Loretta, Németh Rebeka, Horváth Enikő, Szvétek Viktória, Maros Krisztina, Nagy Boglárka, Szakál Anna, Szőgyi Szandra, Kocsis Virág, Szentesi Anna, Zsemberi Arnold.

 

A Kalocsai SE női röplabda szakosztálya idén is benevezte fiataljait az Országos Gyermek Bajnokságra. A minden idők legsikeresebb magyar női röplabda-kapitányáról dr. Kotsis Attilánéról elnevezett bajnokságon 25 csapat indult. A háromlépcsős versenyrendszerben a mieink az első csoportból fentebb léphettek, majd következett az a szakasz melyben a végelszámoláskor komolyabb helyezésért is harcolhatott volna csapatunk. Sajnos pont ekkor Békéscsabára nem tudtak megfelelő összeállításban elutazni a lányok így az ott elszenvedett vereségek alapvetően befolyásolták a folytatást. A harmadik szakaszban már a végső 13-17-ig helyezésekért játszhattak a lányok. A Szombathelyen és Tatabányán lejátszott két fordulóban egyszer sikerült nyerniük a lányoknak így a bajnokság 16. helyén végeztek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó