Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kupa győztes a KSE birkózó csapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-04-21 12:18:11

Április 11-én a bajai Popori Ottó emlékversenyen és Mogyi Kupán álltak tatamira a KSE birkózói. A verseny ez alkalommal nemzetközi esemény volt, hiszen a magyar versenyzők mellett szerb sportolók is képviselték hazájukat, egyesületüket.

A gyerek korosztályban, 35 kg-ban Kovács Dorián a ezüstérmes lett, míg a diák korosztályban igazi érem-armadával tértek haza a mieink. A II-es korcsoportban Pécsi Bence 3., Rácz Patrik 2., Tűri Krisztián, Varga Lóránt és Hajnal László pedig 1. helyen végzett. Az I. korcsoportban Koprivanacz Erik 4., Romsics Péter és Kapitány Márk 3., Kakuk Máté 2., Elekes Zoltán pedig 1. lett. A kalocsai birkózók a Mogyi Kupa serlegének is örülhettek, hiszen, a csapatversenyben is az élre állhattak Bagó Tibor és Ifj. Elekes Endre tanítványai.

Bagó Tibor

A gyerek és diák kategória mellett a serdülő és a felnőtt mezőnyben is megmérkőztek egymással a birkózók. A kalocsai versenyzők közül a serdülők között Romsics Zoltán két rutinosabb versenyző elleni technikai tus után a dobogó legfelső fokára állhatott, ugyanúgy, mint saját súlycsoportjában Búcsú Péter. A lányoknál Kapitány Virág Bronzérmes lett, míg Hajnal Amanda és Kádár Gréta aranyéremmel a nyakukban térhettek haza. A felnőttek között indult Vörös Adrián, aki a pontszerző 5. helyen végzett. A fiatalok egyik edzője Bagó Tibor szintén tatamira állt. A tréner súlycsoportjának aranyérme mellett a legjobb vidéki birkózó különdíját is kiérdemelte.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó