Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Keserédes hírek „kalocsai páváink” továbbjutása felől

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-20 11:50:00

Bár a múlt pénteki, Szekszárdon tartott selejtezőn a Kalocsáról indult néptáncosok, úgy a csoport, mind a szóló és páros fellépők, szárnyaltak a színpadon – mégis kétségessé vált bejutásuk a népszerű tévés népművészeti tehetségkutató műsorba.

Hirdetés

Hirdetés

A „Fölszállott a páva” legutóbbi hét válogatóján, amilyen az említett szekszárdi alkalom is volt, több száz nevezőt szórnak ki.

Így áll össze az ősszel induló tévéműsor végleges mezőnye – a bemutatott produkciók tétje tehát nem volt kicsi.

A Bokréta csoport, a Mezei Adél-Ambrus Attila páros, valamint szólóban Lakatos Bence is kifogástalan előadást nyújtott, azonban az őket kísérő zenekar teljesítménye kemény mínuszpontokkal árnyékolta be a műsorszámokat – tudtuk meg Illésné Koszta Krisztina felkészítő néptánctanártól, hozzátéve, hogy a továbbjutáshoz szükséges hatvan pontot minden nevezőjük elérte – azt viszont nem tudni, hogy a héten tartandó újrapontozásokkor is sikerült-e megtartani ezeket.

 

Illésné Koszta Krisztina, a „Fölszállott a páva” tévéműsorba készülő kalocsai néptáncosok tánctanára értetlenül áll a múlt pénteken történtek előtt.

Mint mondta, az általuk felkért zenekart tapasztalt muzsikusok alkotják, és tőlük sem kapott érdemi magyarázatot az incidensre.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Újabb ok, hogy NE dolgozzon


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó