Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Keresse Kalocsa klímás helyiségeit a hőségriadó idején

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-08-01 12:50:00

Mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, kedd 00:00 órától péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos, amellyel kapcsolatban a katasztrófavédelem gyűjtötte össze weboldalán a fontosabb tudnivalókat.

Hirdetés

Hirdetés

Mint megírták, a tartós hőség az egészséges szervezetet is megviseli, a szív- és a keringési betegségben szenvedőkön túl ilyenkor bárkinél előfordulhatnak egészségügyi panaszok, ezért óvatosságra és fokozott elővigyázatosságra intenek.

Táblázatba foglalták továbbá mindazon légkondicionált helyiségek listája, amelyeket bármikor igénybe vehetsz, ha szükségét érzed – települések szerinti bontásban.

A kalocsai lista szerint az Obermayer téri Spar, a Széchenyi úton lévő Penny Market, a város határában lévő Lidl szupermarket, és a Tescoval szemben lévő Aldi szupermarket nyújt felfrissülést, a felsorolás apró szépséghibája, hogy az a Búzapiac téri Spar is szerepel, ami már hónapok óta nem Sparként üzemel.

A felsorolást saját Facebook-oldalán egészítette ki a főutcai Belvárosi Gyógyszertár, miszerint hőségriadó ideje alatt klimatizált helyiségében, frissítő vízzel és pihenési lehetőséggel várják a meleg elől behúzódókat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó