Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kérdőjelekkel teli Kalocsa félmilliárdos fejlesztés-csomagja

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-03-02 12:50:00

Tizenhárom partner bevonásával, több hónapig tartó egyeztetés- és tárgyalássorozat eredményeként a második körös határidőre benyújtotta félmilliárd forintos városfejlesztési pályázati koncepcióját a Közösen Kalocsáért Helyi Akció Csoport.

Hirdetés

Hirdetés

A tavaly tavasszal indult tervezési folyamatokba egyre többen és többen csatlakoztak az önkormányzati, gazdasági és civil szférából, amelynek eredményeképpen egy komplex városfejlesztési csomag állt össze, beleértve sport- és turisztikai, hagyományőrző és közösségi életet serkendő beruházásokra, programszervezésre.

Mint azt Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármestertől megtudtuk, maga a pályázat technikai célba juttatása sem volt egyszerű feladat, arról pedig, hogy mikor várható döntés, folyamatosan változnak a hírek.

 

Kinyóné Lakatos Melinda kalocsai alpolgármester a félmilliárdos pályázati fejlesztés-csomag héten történt beadása kapcsán ugyancsak szkepticizmusának adott hangot, mondván, nemrég érdeklődött egy másik településtől, amely fél éve benyújtotta hasonló kérelmét.

Mint kiderült, az első körben beadott munkák bírálatát sem kapkodják el a kiírók – és még mindig nincs vége a folyamatnak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó