Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Képzés mellett állást is ajánl a kalocsai főiskola

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-20 11:47:26

Félreértésre adhatott okot, ha csak fél füllel követte helyi híradásunkban, hogy a kalocsai Tomori Pál Főiskola kiköltözött székházának második emeleti szintjéről, hogy teret biztosítson a majdan odatelepülő városi könyvtárnak. Az intézmény fontos felhívást tett közzé - részletek a folytatásban!

hirdetés

hirdetés

A főiskola ugyanis csak néhány helyiségről mondott le, működni továbbra is az épületben működik, aktuálisan pedig a pótfelvételi időszakra irányítja a környékben élő fiatalok figyelmét, akik kihasználnák a lehetőséget, hogy jelentkezzenek a helyben indított szakokra.

Dr. Meszlényi Rózsa rektor rádiónknak elmondta, hogy az elméleti mellett gyakorlati képzésen is részt vehetnek a fiatalok, amelyért ráadásul rendszeres fizetést is kapnának.

Dr. Meszlényi Rózsa, a pótfelvételi időszakban két kalocsai szakon is duális képzést hirdető Tomori Pál Főiskola rektora kifejtette, kik lehetnek az említett modulok fő célcsoportjai.

Hozzátette, hogy azok számára is tudnak alternatívát nyújtani, akiknek nem sikerült első körben bekerülnie más felsőoktatási intézménybe, mert túl kevés volt hozzá az elért pontszámuk.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó