Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Képviselő-polgármester csörtével kezdődött a kalocsai ülés

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-02-24 11:20:00

Szerdán, korábbi ígéretéhez híven a kalocsai képviselő-testület legutóbbi ülésén ismét megpróbálta kérdőre vonni Simon Zoltán képviselő dr. Bálint József polgármestert.

Hirdetés

Hirdetés

Mint emlékeztetett, „hetvenedik napja várja a polgármester válaszát, mondván Loibl László önkormányzati cégvezető a polgármesternek címzett korábbi nyílt levelében olyan dolgokat fogalmazott meg, amelyek vagy hamisak, vagy azt igazolják, hogy Bálint József túllépte a hatáskörét”.

Visszautasította a polgármester azon válaszát, hogy ez magánügy. Simon ismét jelezte, hogy minden hasonló alkalommal megismétli napirend előtti felszólalását, amíg érdemi választ nem kap.

Később, egy költségvetést tárgyaló előterjesztés kapcsán ismét kemény szavakkal fordult a jelenlegi városvezetés felé, bírálva annak gazdálkodását, kijelentvén, hogy ingatlaneladásokkal éli fel az önkormányzat Kalocsa vagyonát és jövőjét.

A polgármester azzal kontrázott, hogy az előző önkormányzat hiányosságai miatt, amelyben Simon alpolgármester volt, kellett nekik 270 milliót költeniük a város cégeinek egyenesbe hozására.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó