Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Karácsonyi ajándékot küldött Madonna

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-12-20 11:08:54

December 20-án, a tervezett megjelenés előtt hónapokkal Madonna megjelentetett - jövő márciusi albumának előfutáraként - hat vadiúj dalt "Rebel Heart" című lemezéről.

Íme, Madonna legújabb dala

A díva a hetekben valósággal őrjöngött, mivel az internetre került több félkész demófelvétel is legújabb lemezéről, amelyet 2015 első felében tervezett megosztani a nagyközönséggel, majd nyelt egy nagyot és a saját javára fordította a szivárgás körüli botrányt és a média figyelmét.

Alig telt el néhány nap a demók nyilvánosságra hozatala óta, Madonna az iTunes-on és a világ vezető digitális zenei áruházaiban előrendelhetővé tette a 19 dalt tartalmazó Rebel Heart új nagylemezt, amely várhatóan 2015 márciusában kerül a boltok polcaira, most jön a DE.

Viszont, ha már most előjegyzi az albumot, hat vadiúj dalt azonnal megkap róla, név szerint a beharangozó kislemeznek szánt Living For Love-ot, egy közös szerzeményt Nicki Minaj-zsal, Bitch I'm Madonna címmel, valamint a Ghosttown balladát, és a sötét ütemekkel tarkított Illuminati-t, illetőleg a Devil Pray-t, és a rajongók által régóta várt Unapologetic Bitch reggae-s hangzású opuszt.

"Eredetileg Valentin-napon szerettem volna bemutatni a Living For Love-ot, de ha már így alakultak a dolgok, fogadjáktok ezeket a dalokat elő-karácsonyi ajándékként, hogy ne a munkademókat kelljen hallgatni", közölte az énekesnő saját honlapján.

Februárban állítólag újabb szerzeményeket hoz nyilvánosságra a Rebel Heartról, amelynak anyagában producerként és szerzőként közreműködött egyebek között Avicii, Diplo, Kanye West, MoZella, Natalia Kills és Alicia Keyes is.

Az eddig hallottak alapján már most, hónapokkal a megjelenése előtt akkora sikert jósolnak az albumnak, amelyhez foghatót a 2005-ben kiadott Confessions On A Dancefloor óta nem tudott produkálni Madonna. Az említett lemez olyan slágereket adott nekünk, mint a Hung Up, a Sorry, vagy a Jump. Ezt sem a 2008-ban megjelent, R'n'B-vonalon mozgó Hard Candy, sem a 2012-ben kiadott MDNA nem überelte.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó