Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsára is jut a megyei betegbiztonsági beruházásából

Szerző: KEOL / Vörös István, keol.hu / koronaradio.hu – 2017-10-22 10:55:47

Idén októbertől jövő szeptember végéig tart annak a pályázati programnak a megvalósítása, amelyre a Bács-Kiskun Megyei Kórház közel 197 és félmillió forintot nyert. Ebből Kalocsára is jut majd, írta a keol.hu.

(fotó: magyarepitok.hu)

A „Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések" című beadvány célja a megfelelő higiéniás környezet kialakításával a fertőzések lehetőség szerinti megszüntetése az ellátó intézményekben, és a beteg kórházban töltött napjai számának csökkentése.

A projekt keretében összesen 1125 kézfertőtlenítéshez használható fali adagolót helyeznek ki a Bács-Kiskun megyei anyakórház három telephelyén, Kecskeméten, Kalocsán és Kiskunfélegyházán.

Emellett 80 figyelemfelkeltő színű fali adagoló, emellett 50-50 zárható, vandál biztos és szenzoros adagoló beszerzése történik, amelyet 1305 liter alkoholos kézfertőtlenítővel töltenek fel.

A projekt keretében összesen 21 mobil, kórtermekben használható légtechnikai fertőtlenítő berendezés beszerzése történik Kecskeméten, további, ellátást könnyíti technológiákkal egyetemben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó