Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsára hozza a Mikulás Lőrincz L. Lászlót

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-11-30 12:24:09

A Leslie L. Lawrence, Frank Cockney és Lőrincz L. László jegyezte könyvek rajongóinak nem csak a Mikulás érkezése miatt lesz piros betűs ünnep idén december 6. Kalocsán.

Csaknem napra pontosan két évvel ezelőtt járt utoljára a város hipermarketében a hazai bestseller-jegyzékek állandó szereplője, Lőrincz L. László orientalista író, regényíró – ezrek kedvence. A sokak által Laci bácsiként emlegetett szerző már izgatottan várja a visszatérést az érseki városba, hiszen legutóbb kígyózó sorok fogadták, és sok barátot szerzett. Az új könyvének megjelenéséhez tervezett dedikáló-körút összeállításakor így kérdés sem fért ahhoz, hogy visszatér-e Kalocsára – mondta, és néhány izgalmas részletet is elárult a regényről.

Lőrincz L. László 2012-ben Kalocsán - örömmel tér vissza

A decemberben Kalocsára érkező Lőrincz L. László elárulta, hogy számára ünnepnapok azok az alkalmak, amikor találkozhat az olvasóival. Hozzátette, hogy többek között a kalocsai dedikálás alkalmával is az új kötetek mellett örömmel szignózza a régebbi könyveit is, ha valaki erre kéri.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó