Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsán is "veszélyben látják az oktatási rendszert"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-20 13:16:10

Kalocsai iskola is csatlakozott a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumból indult országos tiltakozáshoz, amelynek célja a kiszámíthatatlan oktatáspolitika normalizált mederbe terelése.

hirdetés

hirdetés

A Szent István Gimnázium Közalkalmazotti Munkaközösségének szavazásán huszonheten hagyták jóvá egy tartózkodás mellett, hogy az intézmény is erősítse a közel 150 iskola alkotta támogató csoportot.

A taníthatnék.com portálon közzétett nyílt levél szerint „az egész oktatási rendszert veszélyben látja a szakma, és az, hogy van még jól működő iskola, nem a környezeti hatásoknak és az oktatáspolitika tevékenységnek köszönhető.” A kalocsai gimnázium munkaközösségének vezetője, Kenyeres Zsolt a KORONAfm100-nak elmondta, hogy miért csatlakozott az intézmény a támogatói felületen közzétett levélhez.

 

Kenyeres Zsolt, a Miskolcról indult oktatáspolitikai változtatásokra irányuló felhíváshoz csatlakozó kalocsai gimnázium Közalkalmazotti Munkaközösségének vezetője szólt arról is, hogy milyen gyakorlati problémák nehezítik az eredményes oktatást az iskolákban folyó mindennapi életet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó