Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsán dől el az embercsempész sorsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-24 12:00:00

Lezárult az eljárás annak a Dusnokon elkapott 41 éves szerb sofőrnek az ügyében, aki fejenként 400 euróért akart illegális bevándorlókat Ausztriába szállítani – közölte a megyei főkapitányság.

Hirdetés

Hirdetés

Az eset előzménye árpilis 26-ra nyúlik vissza, amikor is a tolnai egyenruhások értesítették a Bács-Kiskun megyei rendőröket arról, hogy az M9-es autóúton egy Opel Vectra vezetője, meglátva őket, megfordult és nagy sebességgel elhajtott Dusnok felé.

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai nem sokkal később Dusnokon megtalálták a keresett autót, azonban abban már senki sem ült, ezért azonnal keresni kezdték annak utasait és vezetőjét.

Negyed órán belül el is fogtak két koszovói férfit, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. A sofőr később lett meg – mint kiderült, fejenként 400 euróért akarta az illegális bevándorlókat Ausztriába szállítani.

Előzetes letartóztatását április 28-án rendelte el a nyomozási bíró. A büntetőeljárást a rendőrség hétfőn befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a Kalocsai Járási Ügyészségnek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó