Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsai szó és kép 5: ifjú titánok műveit is várják!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-20 13:04:06

Október végi határidővel várják a szerkesztők a leendő, sorban az ötödik alkalommal megjelenő „Kalocsai szó és kép” kötetbe szánt alkotásokat, amelyre a napokban tettek közzé pályázati felhívást.

hirdetés

hirdetés

A korábbi négy kötethez indított anyaggyűjtési tájékoztató érdekessége, hogy ebben az évben készítettek belőle egy kifejezetten az alkotó középiskolás diákságot megszólító kiírást.

A feszes határidő célja, hogy mielőbb nyomdába kerülhessen a helyi és környékben élő művészek munkáit csokorba foglaló kötet anyaga, amelynek négy elődje hatalmas népszerűségnek örvendett.

A munkák beküldési módjáról és megkötéseiről a szerkesztőbizottság képviseletében Balogh Csaba Zoltán nyilatkozott rádiónknak.

Balogh Csaba Zoltán, az idén ötödik alkalommal megjelenő „Kalocsai szó és kép” antológiás kötet szerkesztőbizottságának képviseletében azt is részletezte, hogy milyen terjedelemben lehet beküldeni e-mailben alkotásokat.

Hozzátette, hogy ezek közül a bizottság válogatja majd le a könyvbe kerülőket, megjegyezve, hogy a pályázóknak nem kell kivárniuk az október végi határidőt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó