Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsai család a megyei közlekedési verseny bajnoka!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-06-03 19:33:49

A közlekedésbiztonsági vetélkedő Bács-Kiskun megyei döntőjén 15 család vett részt.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2017. június 2-án rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedik a család” elnevezésű, felmenő rendszerű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét.

Az akadályversenyt Kecskemét belvárosában, két nagyobb helyszínen bonyolították le: a Brill Kft. Skoda márkakereskedésénél, illetve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

A családok játékos – elméleti és gyakorlati tudást is igénylő – versenyfeladatok megoldásával számolhattak be tudásukról. A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete elsősegély feladattal mérte fel a résztvevők egészségügyi ismeretét, míg a kockakirakót részeg-szemüvegben kellett megoldani. Az activity során jelzőtáblákat kellett szóban körülírni, a csoport többi versenyzője pedig igyekezett meghatározni a tábla pontos nevét.

Az idei évben is volt természetesen forgalomban teljesítendő autóvezetési feladat, kerékpáros ügyességi akadálypálya és kerékcsere.

A verseny eredménye:

1. Rideg Gábor és családja (Kalocsa)

2. Tóth József és családja (Harta)

3. Furdan Dániel és családja (Helvécia)

Gratulálunk a vetélkedőn résztvevő valamennyi versenyzőnek, és sok sikert kívánunk a győztes családnak az országos megmérettetésen!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó